Terapeutické toulky Šumavou

Potřebuješ si utřídit myšlenky, najít sám sebe? Probrat něco ne s přáteli, ale s někým, kdo tu bude pro tebe? Kdo bude naslouchat a pomůže ti vyznat se ve svém tématu? Nechceš ale chodit někam na terapii, kde máš hodinu sedět na zadku, protože tam se neuvolníš a přijde ti to jako ztráta času?

Tak se pojď toulat Šumavou.

S terapeutkou, co chodí v přírodě a spolupracuje s ní na každém kroku.

Magie prochází Šumavou od nepaměti. Je to ta její část vedle kasín, hotelů a sjezdovek, která je úplně tichá a nenápadná. Ale jen na první pohled.

Když ji objevíš a vzpomeneš si, jak ji vidět, slyšet, cítit a vnímat, zjistíš, že umí zpívat, tančit, hýří všemi barvami, klidem i prostou radostí ze života. Že prostě může. A to jí ke štěstí stačí.

Je to příroda, kde se potřebuješ ztišit, abys mohl slyšet. Zavřít pusu, aby sis poslechl. Zavřít oči, aby ses mohl nadechnout, ochutnat a cítit. Místo, kde můžeš chodit bos, vstupovat do studených potoků, dotknout se stromu a sebe sama.

Začneme v Jesení, popovídáme si u čaje ze šumavských bylin a dáme záměr našemu výletu a třeba i nějaký hrubý tvar. A uvidíme, co nám Šumava přinese, kam nás pustí, co nám ukáže. Do Jesení se pak zas vrátíme, abychom putování zakončili.

Můžeme na pěší výlet přímo z Jesení, nebo někam popojet autem. V létě můžeme na kole, v zimě na běžkách, když nám to počasí dovolí. Nebo můžeme udělat jen pár kroků po zahradě a věnovat se spíš zastavení se, meditaci a bytí.

Toulky jsou vždy pro jednoho člověka a pokaždé jiné. Strávíme společně cca 3h. Můžeme se potkat hned ráno, později během dopoledne i třeba jen na odpolední výlet do neznáma.

Toulky mohou zahrnovat i ošetření v rámci Kraniosakrální terapie nebo masáž – platí se zvlášť (1000Kč/h masáž, 1400Kč/h terapie). Pokud nechceš přijet jen na otočku, domluv se na přespání. Po okolí jsou krásné hotely (třeba Stará Vápenka v Javorné) nebo můžeš přespat v přívěsu nebo ve stanu přímo u mě v Jesení.

Cena je 2400Kč.

Podíváme se vysoko i hluboko, do světa vnějšího i vnitřního. Záleží, co si s sebou neseš. Jaký dar jsi přinesl Šumavě a co si potřebuješ odnést. Šumava je štědrá a dává, jak dostane.

Napsat komentář